Publicaties

Hij komt terug (Uitgeverij Vrijdag, 2024)

De jonge statisticus Oskar Metsiers wil van de wereld verdwijnen. Meer zelfs: hij moet. Het noodlot heeft hem immers vaak genoeg getroffen. Alleen als hij alles achter zich laat, kan hij uit de klauwen van de dood blijven.


Molly: Op naar de sterren (Menlu, 2024)

Molly, de moeder van het wereldberoemde gekloonde schaap Dolly, gaat op zoek naar haar eigen 15 minutes of fame en schopt het daardoor tot in Hollywood. Een komisch verhaal voor alle leeftijden. Met tekenwerk door Ronaldo Barata.


Meisjes van Medusa (Standaard Uitgeverij, 2023)

Een jonge getalenteerde ballerina komt terecht in een sekte waar Vrouw Zijn het hoogste goed is. Een coming-of-age verhaal over hoe ver iemand bereid te gaan is om zichzelf te vinden. Met tekenwerk van Lode Peeters.


Sterrenwacht (Hofman, 2022)

Een dichtbundel waarin op zoek gegaan wordt naar onze plaats in het grotere geheel, onze dromen en verlangens.
Met illustraties van Bart Croonenborghs.


Inbreker (Oogachtend, 2020)

Olav Mensson belandt in een ongerepte, haast paradijselijke wereld. Tot enkele vreemde, zielloze wezentjes hem gevangen nemen als offer aan hun mysterieuze meesteres. Ze zijn ervan overtuigd dat Olav een smerige inbreker is. Met tekenwerk van Mattias Ysebaert.


De Walvis (Oogachtend, 2019)

Egbert Monk komt plots oog in oog te staan met een walvis die voor zijn slaapkamerraam hangt te zweven. Een magisch verhaal over durven geloven in het onverklaarbare en in dingen die ons verstand te boven gaan. Met tekenwerk van Hanne Dewachter.